tempausta odotellaan…

 

TEMPAUS

Osmo Pöysti

Ylöjärven Kuru, Finland

alkua: 2015-10-25

Kaikki oikeudet pidätetään

Ilmaisjakelut sallitaan

 

Yksi suurista kristikansan juhlista on Pasuunansoiton päivä. Sitä vietetään Raamatullisen kalenterin seitsemännen kuun ensimmäisenä päivänä, ja sen tarkoitus olla muistuttamassa Kristuksessa kuolleitten ylösnousemuksesta. Tätä sanotaan ensimmäiseksi ylösnousemukseksi ja vanhurskasten ylösnousemukseksi.

Kristityt eli Pyhällä Hengellä voidellut (vertaa Kristus, Voideltu) tulevat sitten Jumalan eteen taivaalliseen kruunajaistilaisuuteen, josta palataan maahan odottavan hääyleisön keskuuteen ja maassa alkaa Tuhatvuotinen valtakunta.

Tämän aikakauden loppu ja uuden alku muistuttaa siis aika paljon avaruusaluksen rakentamista. Siitä onkin hyvä aloittaa tämä maailmanajan vaikean ylimenokauden tarkastelua, sillä Raamatun ilmoitus on monilta osin vielä salattu. Hyvä jos nämä päälinjat ovat ymmärretty oikein, ja olisihan se aika tyhmää puhua enemmän kuin tietää, mistä myös Herran veli, joka lihan mukaan oli Herran velipuoli, varoittaa näin:

Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion. Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. (Kts. Jk 3:1-2)

Siispä ensin teksti Avaruusraketti.

op/2015-10-25

 

Ja tästä takaisin Osmon kotisivulle